iphone 14 MK

iPhone 14 er lige på trapperne – få et overblik her

Annoncørbetalt indhold: Teknologien udvikler sig som aldrig før, og med et nyt efterår er det også tid til en ny iPhone fra tech-giganten Apple. I løbet af deres event den 7. september slog de fast, hvad vi kan forvente af den nye topmodel, iPhone 14.

Læser du med videre her, vil vi gøre dig klogere på, hvad du kan se frem til ved køb af iPhone 14. Vi har nemlig samlet en række af de vigtigste specifikationer, når det kommer til den smarte telefon.

iPhone-forudbestilling kan godt svare sig

Der er ingen tvivl om, at den nyeste iPhone 14 kommer til at sprænge skalaen for dem af os, der har set frem til en smartphone, der kan lidt mere, kan holde lidt længere og kan stille lidt skarpere.

Med Apples nye flagmodel får du nemlig en super god performance med Apple’s egne chips. Den standardiserede iPhone 14 gør brug af deres A15 Bionic-chip, mens Pro-modellerne har fået deres spritnye A16 Bionic-chip.

Uanset hvilken udgave af den nyeste iPhone 14 du ender med at få hjem, kommer den med garanti til at outperforme din tidligere mobiltelefon. Pro-modellerne har en både hurtigere og ikke mindst mere avanceret hukommelse og funktionalitet. I praksis betyder det lynhurtig brugerflade og kortere ventetid i apps.

Også billedentusiaster er der taget ekstra hensyn til ved køb af iPhone 14. Her ligger der nemlig en opgradering på antal MP, der nu går op til 48 MP. Det betyder knivskarpe resultater, som i øvrigt kan ses på en skærm, der måler 6,1 tommer på standardmodellen og helt op til 6,7 tommer på Pro. iPhone 14 standardmodellerne har en Super Retina XDR-skærm mens Pro-modellerne har en Super Retina XDR-skærm.

Med hensyn til telefonens design er det lidt tykkere end forgængeren, da der skal være plads til det forbedrede batteri. Du kan godt regne med, at der med den nyeste iPhone kommer til at gå længere tid mellem hver opladning. Bedre batteritid er noget, vi virkelig ikke kan få nok af.

Vil du derfor have fuld glæde af en ny telefon, vil det være en god idé at bestille iPhone 14 allerede nu, så du kan komme godt i gang med det nyeste og bedste, som Apple kan levere.

Hvad skal du regne med at slippe for den nyeste iPhone?

Med evigt udviklende teknologi og nye specifikationer kan vi godt regne med, at vi skal slippe nogle penge for at have den seneste teknologi med os i lommen. Med iPhone 14’s standardmodel skal du have fra 8.299 kroner op af pungen, mens de større og kraftigere modeller kommer til at ligge fra 10.499 kroner – altså en vis forskel.

Det vil derfor være værd at overveje, hvad du har brug for og forventer dig af din nye iPhone 14, inden du låser dig fast på en beslutning. Er du meget interesseret i at tage de bedste billeder, skal du måske have en model, hvor antal MP er i højsædet. Én ting er i hvert fald helt sikkert: Du kommer til at få glæde af din nye telefon.

 

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Skrevet i samarbejde med YouSee. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.