Det bedste mobilabonnement til ældre?

Seniorer og ældre har ikke nødvendigvis brug for mobilabonnementer med meget Data og internet på mobilen. Ældres behov for musiktjenester, internet, Facebook og YouTube er ofte meget begrænset.

Derimod kan samtalebehovet være meget stort – Det bedste mobilabonnement til ældre bør have lave samtaletakster og fungere som en billig, tryg og funktionel erstatning for fastnettelefonen.

Tabellen viser de bedste mobilabonnement til ældre, som primært bruger mobilen til samtaler. Mobilpakkerne passer til mennesker med stort samtaleforbrug og mindre behov for Data. Teleselskaberne i tabellen tilbyder; Billige og forståelige mobilregninger, og gratis telefoni
kunde-til-kunde (mobilkunder i samme mobilselskab ringer gratis til hinanden).

Sådan finder du det bedste mobilabonnement til ældre

  1. Hvad er behovet for taletid, data og sms?
  2. Find mobilpakkerne, der først og fremmest passer til samtaleforbruget.
  3. Vælg mobilpakken, der har den bedste kombination af taletid og pris.

“Teleselskaberne i tabellen er ikke alene anbefalet ud fra pris. Et vigtigt parameter er også at teleselskaberne tilbyder overskuelige mobilpakker, der øger de ældres tryghed og kommunikationsmuligheder.  Tabellen gør det muligt at finde det bedste mobilabonnement til ældre, Nicolas Fredriksen, Mobilkunden.dk.

Tabellen viser mobilpakker i teleselskaber, der tilbyder billige, enkle og overskuelige mobilregninger. Anbefalede mobilpakker indeholder maksimalt 50 timer Tale og maksimalt 3 GB Data. Tjek teleselskabernes hjemmesider for mere info.

Angiv dit mobilforbrug og find billigste løsning

Angiv forbrug af Tale:

Angiv forbrug af Data:

Træk i de grønne bolde og definer dit mobilforbrug