Vi anbefaler de bedste mobilabonnement til børn & Unge

Når det gælder mobilabonnement til børn og unge kan telejunglen være uoverskuelig. Børns adgang til nettet, sociale medier, spil og film på smartphones er ubegrænset og forældrenes kontrolmuligheder med børn og unges mobilbrug er ofte meget begrænset.

Tabellen viser udvalget af mobilpakker fra teleselskaber, der giver forældre gode kontrolmuligheder og børnene billige og relevante mobilpakker.

Mobilkunden.dk har lagt vægt på, at forældrene bør have følgende muligheder; Forbrugsoversigt og forbrugskontrol, børnesikring af internetsider, spærring af indholdstakserede SMS og mobilforsikring når mobilen mistes eller går i stykker. Samtidig har vi lagt vægt på, at mobilpakkerne skal være billige og relevante i forhold til børns mobilbrug.

Sådan finder du det bedste mobilabonnement til børn

  1. Find et mobilabonnement der passer til dit barns mobilforbrug.
  2. Tjek at mobilselskabet tilbyder kontrolmuligheder der er vigtige for dig.
  3. Vælg mobilpakken med den bedste kombination af; Forældrekontrol, Mobilforbrug og Pris.

“Teleselskaberne i tabellen er ikke kun anbefalet ud fra pris. Et vigtigt parameter er også trygheden og sikkerheden teleselskaberne tilbyder forældre og børn. Tabellen giver dig mulighed for at finde det bedste mobilabonnement til børn – Vælg mobilabonnementet med den bedste kombination af tryghed, sikkerhed og pris. Nicolas Fredriksen, Mobilkunden.dk.

Tabellen viser mobilpakker i teleselskaber, der tilbyder god sikkerhed og tryghed for børn med mobiltelefon.
Tjek teleselskabernes hjemmesider for mere information.

 

Angiv dit mobilforbrug og find billigste løsning

Angiv forbrug af Tale:

Angiv forbrug af Data:

Træk i de grønne bolde og definer dit mobilforbrug