Om Mobilkunden.dk

Telemarkedet er en jungle og skjulte omkostninger gemmes let bag guld og grønne skove.
Populære telefoner kan sælges på hjørnet af én-kroner, bredbånd kan være sytråd, smartphones er ikke altid rigtig kloge, Tv kan flimre for øjnene og billig mobiltelefoni kan hurtigt koste dig en bondegård
– Derfor kan du også spare mange penge på telefoni, bredbånd, telefoner og Tv!

Mobilkunden.dk er en uvildig forbrugertjeneste der sætter mobilkunderne i centrum og relaterer teleselskabernes tjenester og priser til kundernes faktiske behov. Hvad der er bedst og billigst for dig, afhænger først og fremmest af dit personlige behov – Tag udgangspunkt i dit behov og faktiske forbrug, og spar 1000Vis af kroner på mobilabonnement og telefoner!

 

Konkurrencen giver lave priser, men også ekstrem uoverskuelighed

Danskerne kan vælge mellem; 127 mobilabonnement fordelt på 31 forskellige teleselskaber og fire mobilnet, 92 forskellige mobiltelefoner, 122 variationer af bredbånd og utallige kombinationsmuligheder af mobiltelefoni, telefoner og Tv-pakker – Danske politikere har ment, at konkurrencen ville skabe billigere priser, men politikerne tog fejl!

Danmark har flere bredbånds- og mobilselskaber end USA! I Danmark ligger overfloden af konkurrencens prismæssige fortrin imidlertid godt skjult i en ugennemtrængelig tåge af uoverskuelighed fra de mange teleselskaber, hvilket forhindrer danskerne i at opnå politikernes lave priser – Mobilkunden.dk gør telemarkedet overskueligt og meget billigere for mobilkunden. Nicolas Fredriksen, Stifter af Mobilkunden.dk

 

Uoverskueligheden skaber ekstremt høje priser

Politikernes tvangsliberalisering af telemarkedet havde til hensigt, at gøre telefoni og bredbånd billigere for danskerne, og liberaliseringen medførte at Danmark – på papiret – i dag kan bryste sig af at være blandt Europas billigste på telefoni, bredbånd og TV. Men de lave takster er imidlertid – sole klart – overskygget af uoverskueligheden skabt af de mange aktører. Teleselskabernes utallige valg- og kombinationsmuligheder har nemlig gjort det meget svært for danskerne, at hitte rundt i telemarkedets mange tilbud.

 

Enten betaler du unødvendigt meget for teleydelser du aldrig bruger, eller så betaler du flere bondegårde for mobilbrug, der overskrider dit faktiske forbrug. Det er meget sjældent, at danskerne opnår
den bedste pris i forhold til deres faktiske behov. Nicolas Fredriksen, Stifter af Mobilkunden.dk.

 

Du kan spare 1000vis af kroner

  • Du kan årligt spare mere end 3.000 kroner på mobiltelefoni, telefoner og bredbånd!
  • Familier kan i gennemsnit spare 10.000 kroner på telefoni, telefoner, bredbånd og TV!
  • Selvstændige og mindre erhvervsdrivende kan årligt spare mere end 5.000 kroner pr. medarbejder!


Om prissammenligningerne og beregningerne

Mobilkunden.dk er en søgemaskine, der dagligt indhenter teleselskabernes priser og tilbud på mobilabonnementer og telefoner. Tilbuddene rangeres i tabeller, der præsenterer priserne i forhold til dit behov. F.eks; Privat, Familie, Erhverv, Udlandstelefoni

Udgangspunktet for vores prissammenligninger er mobilkundernes faktiske forbrug og teleselskabernes annoncerede priser. Hertil gennemlæser vi teleselskabernes vilkår og tjekker i hvilket omfang vilkårene har betydning for teleselskabets effektive priser. Vilkårene afslører også om der er fordele eller særlige ulemper man bør være opmærksom på f.eks tilfredsheds garanti, gebyrer på specifikation af mobilforbrug o.lign. Sidst men ikke mindst ser vi på direkte fordele og selve funktionaliteten som mobilkunderne tilbydes. F.eks; Børnesikring, Forbrugsoversigt, Forbrugskontrol, Speed Drop på Data, Fælles regning, Rabat- og bonusordninger etc.

Forbrugsdata fra MobilKunden.dk APP giver os et faktisk billede mobilkundernes faktiske mobilforbrug. Ved at matche danskernes faktiske forbrug med teleselskaberne priser på Tale, Data, SMS/mms og mobiltelefoner, kan vi beregne hvilke tilbud, der reelt er billigst for den enkelte mobilkunde.

Vores prissammenligninger tager ikke højde for; oprettelses- og gebyrer på betalingskort og automatiske betalinger. Teleselskaberne opererer ofte med forskellige afgifter alt efter om du handler Online eller i butik. Tjek derfor altid selv selskabernes specifikke afgifter på betalingsmetoder.

 

Hvem er Mobilkunden.dk?

Steen Jørgensen og Nicolas Fredriksen er ansvarlig for Mobilkunden.dk, og det er vores klare intention
og målsætning, at Mobilkunden.dk skal give danskerne gode og retvisende prissammenligninger og anbefalinger til billig mobiltelefoni, telefoner, bredbånd og TV. Mobilkunden.dk er en del mediesamarbejdet mellem Mobil.nu og TelePrisTjek.dk.

Mobilkunden.dk er programmeret af Jeppe Mariager-Lam, som også er udviklingschef og vores kreative fyrtårn. Mobil Aps, ved Direktør, Nils Sjøberg, er udgiver af Mobilkunden.dk.

 

Presse

Mobilkunden.dk udarbejder gerne prissammenligninger og giver ekspertudtalelser om telemarkedet, telefoni, smartphones, bredbånd m.m. Kontakt herom kan rettes direkte til Steen Jørgensen på
mob. 29 99 50 84, eller til Nicolas Fredriksen på mob. 61 77 36 00.

 

Indtjening og Disclaimer

Mobilkunden.dk tjener penge på Bannerannoncer og ved at matche kunder med relevante teleselskaber. Vores prissammenligninger, tips, råd og anbefalinger er imidlertid upåvirket af heraf. Vi søger i størst muligt omfang, at registrere og fremvise samtlige udbydere af teleydelser på markedet, og hvert kvartal orienterer vi Forbrugerombudsmanden om vores beregningsgrundlag og metoder. Yderligere imødekommer vi enhver kritik eller henvendelse om evt. manglende teleselskaber, tjenester og produkter o.lign. NB! Mobilkunden.dk tager ikke ansvar for servernedbrud og andre eksterne forhold, der kan påvirke mis-match mellem prissammenligninger og teleselskabernes aktuelle priser. Som bruger af Mobilkunden.dk bør du altid tjekke teleselskabernes vilkår og priser. Mobilkunden.dk er kun vejledende.

På forhånd tak
Nicolas Fredriksen 61773600 & Steen Jørgensen 29995084, info@mobilkunden.dk