De bedste priser på udvalg af LG telefoner

Søger du de bedste priser på LG telefoner? Vi sammenligner teleselskabernes tilbud, rabatter og priser på telefoner fra LG. Hvilket tilbud der er bedst for dig, afhænger af dit mobilforbrug og teleselskabernes aktuelle priser og rabatter – Vi sammenligner dagligt teleselskabernes tilbud så du kan finde den bedste pris på telefoner fra LG!

Mobilkunden.dk anbefaler – Gode smartphones til gode priser:
Huawei Ascend P2
(Bedste smartphone til pengene)   |   HTC One (Flot design & ekstrem høj kvalitet)   |   ASUS Padfone A86 (Smartphone og Tablet i én)   LG G2 (Lille & hurtig smartphone)   |   Samsung Galaxy S4 4G+ (Blandt de bedste smartphones)   |   Sony Xperia Z1 (Blandt de bedste smartphones)   |  Hvem er Mobilkunden.dk

Sammenlign priser på LG mobiler Uden abonnement

LG G6

LG V30

LG V30 er LG nyeste super mobil med flot skærm i 2K, edge-to-edge skærm, super godt kamera, ekstrem god lyd og meget mere.

LG G2 16 GB

LG G2 er den bedste smartphone fra LG til dato og dermed en af de bedste smartphones overhovedet lige nu. Suveræn flot skærm på 5,2 tommer - selve telefonen føles dog ikke meget større end modeller med 4,7 tommer skærm på grund af designet. 4G med 150 Mbit/s og dermed super som Wi-Fi-hotspot, godt kamera og hurtig brugerflade. Har desværre ikke plads til hukommelseskort men kommer med enten 16 eller 32 GB.

LG K10

LG K8 (Dual SIM)

LG K10 Dual SIM 16 GB

LG G Flex 2

LG G Flex2 har et anderledes design - den er buet og lægger sig godt mod kinden ved samtaler og ligger også godt i hånden. Den har skærm på 5,5 tommer med fuld HD-opløsning og kommer med nyeste Android 5.0. Brugerfladen er hurtig og brugervenlig og kameraet er på 13 megapixel. Den har naturligvis 4G.