Privatlivspolitik, betingelser og vilkår for brug af MobilKunden.dk APP.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                Gælder fra den 13. marts 2014

”MobilKunden.dk APP” er en app, som udbydes i Danmark, af MobilKunden.dk. App´ens navn er ”MobilKunden.dk” (Herefter refereret til som ”MobilKunden.dk APP” eller ”app´en”).

– MobilKunden.dk APP er en Tjeneste (App), der kan downloades til Android telefoner via Google Play, og som viser brugerens mobilforbrug, beregner den mest optimale mobilpakke (optimal kombination af; Tale, Data og SMS/mms) og som giver adgang til prissammenligninger af teleselskabernes mobilabonnement og mobilpakker.

Formål
MobilKunden.dk APP´s formål er, at give brugeren retvisende og relevante informationer således, at brugeren kan få oversigt over sit faktiske mobilforbrug, beregne den mest optimale sammensætning af Tale, Data og SMS/mms og derved synliggøre store besparelser på mobiltelefoni.

Læs mere om:
MobilKunden.dk APP og FAQ
Besøg Google Play og se beskrivelser, anmeldelser og billeder

Registrering og beskyttelse af personlige oplysninger
Når du bruger MobilKunden.dk APP, accepterer du, at vi registrerer dit navn, mobilnummer, e-mail, nuværende mobilselskab og dit månedlige mobilforbrug i kroner. Disse oplysninger må du indtaste inden MobilKunden.dk APP kan tages i anvendelse. Du kan altid ændre disse oplysninger efterfølgende.

Oplysningerne opbevares kun i MobilKunden.dk APP, og de anvendes i brugerdatabasen med henblik på evt. fejlretning og når vi ønsker, at kontakte dig med relevante nyheder og forbrugertilbud.

Dine kontaktinformationer kan også videregives til teleselskaber, som ønsker at tilbyde dig relevante tjenester (telefoni, telefoner, bredbånd, Tv o.lign). Videregivelse af informationer til teleselskaber kan maksimalt forekomme 24 timer efter du har afinstalleret app´en.

Såfremt lovgivning eller politimyndighed kræver det er vi nødsaget til, at videregive informationer til relevante myndigheder. Oplysningerne opbevares i det år, de registreres, og i de følgende fem år.

Elektroniske spor
Når du tilmelder dig og efterfølgende anvender MobilKunden.dk APP, accepterer du, at vi opsamler og anvender følgende data om dig og dit mobilforbrug, som du efterlader som elektroniske spor ved din brug af MobilKunden.dk APP.

  • Hvilken mobiltelefon du anvender.
  • Din geografiske position (Hvilke sendemaster du benytter).
  • Hvilket operativsystem du bruger.
  • Hvilken IP-adresse du har.
  • Antal opkald (udgående telefonsamtaler) til ind- og udland.
  • Antal indgående samtaler fra ind- og udland.
  • Samtalelængder for ind- og udgående samtaler til ind- og udland.
  • Dataforbrug over mobilnettet.
  • Antal SMS og MMS til ind- og udland.

Vi bruger kun oplysningerne i forbindelse med, at vi afvikler driften, beregner optimal mobilpakke, og til at udarbejde statistik, som bl.a kan bruges til at forbedre MobilKunden.dk APP, og som kan benyttes til at forklare danskernes mobilforbrug, udarbejde prissammenligninger og målinger som kan benyttes i offentlige medier. Ved offentlig brug af statistikker, er personoplysninger anonymiseret og der kan ikke udledes informationer, der kan identificere den enkelte bruger.

Elektroniske spor – som ovenfor nævnt – kan også anvendes i forbindelse med, at teleselskaber ønsker at tilbyde dig relevante tjenester (telefoni, bredbånd, telefoner, tv o.lign). MobilKunden.dk forbeholder sig således retten til frit, at sælge sådanne informationer til teleselskaber. NB! Teleselskabernes ret til at kontakte dig ophører senest 24 timer efter du har afinstalleret – ikke længere anvender – MobilKunden.dk APP.

Når du har downloadet og installeret MobilKunden.dk APP, har du accepteret, at du afgiver elektroniske spor. Af tekniske årsager, og af årsager knyttet til app´ens formål (At registrere dit mobilforbrug og beregne mest optimale mobilabonnement) er det ikke muligt, at anvende MobilKunden.dk APP uden brug af elektroniske spor. Du skal afinstallere app´en, hvis du ikke længere ønsker, at der afsættes elektroniske spor. Afinstallering af app´en sker ved at fjerne app´en fra din mobiltelefon.

Ændringer i betingelser og vilkår
Vi kan ændre disse betingelser og vilkår uden varsel, hvis ændringerne er til din fordel. Hvis ændringerne ikke er til din fordel kan vi ændre vilkår og betingelser med 30 dages varsel.  Ændrer vi betingelser eller vilkår får du direkte besked pr. e-mail.

Fejlmelding, klager eller anbefalinger
Kan du rapportere om fejl, har du en klage eller ønsker du at skrive en anmeldelse af MobilKunden.dk APP, så gør det endelig på Google Play. Vi vil meget gerne være åbne om vores vilkår og Tjeneste, og takker på forhånd for din feedback!

Med venlig hilsen

Nicolas Fredriksen, Stifter af MobilKunden.dk og udvikler af MobilKunden.dk APP.
info@mobilkunden.dk | Mob. +45 61 77 36 00