iPhone-12-pro-max.apple

Apple lancerer ny og forbedret iPhone 12

Apple-entusiasterne kan nu ånde lettet op og forberede sig på at sidde i kø til at forudbestille. Den nye iPhone 12, Mini, Pro og iPhone 12 Pro Max er nemlig lige blevet præsenteret på en pressemeddelelse af direktøren hos det verdensberømte brand.

Apple formår gang på gang at innovere deres produkt og skabe noget, som er i en kaliber helt for sig selv. Den nyeste iPhone er ingen undtagelse, og det er med garanti noget, som vil få kreditkortet frem fra pungen hos mange mennesker verden over.

Nyt design og en markant opgradering af flere features
Apple skuffer sjældent, og ved denne release har de endnu en gang levet op til de høje forventninger, forbrugerne har. Den nye iPhone 12 har nemlig et kamera af så høj kvalitet, at det giver de fleste ”almindelige” kameraer kamp til stregen, hvad enten det er på billede- eller videosiden. Specielt fokus på night mode og ultra wide giver fotoentusiaster noget nyt at lege med, som ikke tidligere har været muligt.

iPhone 12-modellerne har naturligvis meget andet en et nyt, forbedret kamera at byde på.

Størrelserne på de nye modeller lyder på 13,7 cm for iPhone 12 Mini, 15,4 cm for iPhone 12 samt Pro, og iPhone 12 Pro Max bliver 17 cm. Ydermere bliver modellen 50 % hurtigere end alle tidligere modeller med den banebrydende A14 Bionic-chip.

5G er måske det mest omtalte element forud for den officielle release, og den nye serie af iPhone-modeller skuffer ikke forbrugerne. Vi skal nu forberede os på, at vi kan bevæge os markant hurtigere online, hvad enten vi streamer, surfer eller spiller. Netop på spilsiden sker der desuden noget interessant, idet Apple har slået sig sammen med Riot Games, som skaber en mobilversion af deres populære spil League of Legends.

På skærmfronten er der nu ingen, som må ”nøjes” med LCD, som vi har set det i tidligere modeller.

Alle kan nyde godt af OLED, og dét er altså noget helt unikt. Apple tilbyder den luksuriøse skærm over hele sin produktserie og løfter dermed smartphoneoplevelsen til et nyt niveau. Generelt er der tale om en iPhone, som har fået markante opgraderinger på specielt de områder, som forbrugerne efterspurgte, hvilket må sige at være en taktisk genistreg.

Apple vil fortsætte sin dominans på mobilmarkedet

Som mobilinteresseret er en release som denne altid spændende, for kan Apple virkelig fortsætte med at forny sig og dermed beholde sin komfortable placering helt i toppen af mobilindustrien?

Umiddelbart er det klare svar ”ja”. De er kommet med en model her, som meget vel kan gå hen og blive en rigtig forbrugerdarling – måske endda i endnu højere grad, end det har været tilfældet ved de seneste lanceringer.

Mobilmarkedet er præget af få rigtig store spillere, og Apple har nu igen lanceret noget, som giver dem et forspring fra de nærmeste konkurrenter med den nye iPhone 12. De har i mange år vundet på deres brand og design, men der er ingen tvivl om, at de også ligger i toppen, når det kommer til funktionerne. Der er altså ikke meget negativt at sige om dette nye skud på stammen.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra YouSee. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.