mobiltelefoni roaming italien

Billig mobiltelefoni i Italien – mobilabonnement med billig roaming

Italien er et af de mest populære lande for danskere at rejse hen på ferie – ikke kun i sommerferien men også året rundt. Rejsen til støvlelandet skal gerne kunne foreviges og deles med andre på sociale medier og skal det være sjovt og relevant, så skal man kunne gøre det direkte fra mobilen, mens man er på ferie – helst uden at man får en kæmpe regning. Guide til billig mobiltelefoni og roaming i Italien.

Italien – kendt for pasta, pizza, sol og masser af kultur. Det er med andre ord et land, der egner sig rigtig godt til at tage en masse billeder i og dele dem på sociale medier. Det kræver en mobil med et mobilabonnement, der kan bruges i Italien og det kan de fleste abonnementer heldigvis efter de nye EU-regler for roaming trådte i kraft i 2017.

EU’s regler om roaming i udlandet betyder, at du ikke skal betale ekstra for at bruge din mobil i EU. Det betyder i praksis, at du kan bruge al den tale og sms/mms, der er inkluderet i dit mobilabonnement i EU samt en vis mængde data om måneden. Har du et abonnement til 119 kroner om måneden med 30 GB data, kan du som tommelfingerregel bruger 5-6 GB data i EU – og altså også i Italien.

Herunder kan du se guide til 10 teleselskaber, der tilbyder roaming i Italien.

 

10 teleselskaber med roaming i Italien

Oister
Oister udmærker sig ved at have billige mobilabonnementer med meget indhold. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Oister har roaming i hele EU til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Oister

Telmore
Telmore har mange forskellige typer mobilabonnementer at vælge mellem, både med og uden tjenester. Man kan få op til 15 GB data til roaming om måneden. Telmore har roaming i hele EU til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telmore

CBB Mobil
CBB Mobil har et bredt udvalg af mobilabonnementer med fokus på lav pris og meget indhold. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. CBB Mobil har roaming i hele EU til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos CBB Mobil

Teleselskabet 3
Teleselskabet 3 tilbyder roaming i flest lande af alle de danske teleselskaber og har naturligvis også Italien på listen. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. 3 har roaming i 63 lande til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos 3

YouSee
YouSee har ikke de allerbilligste abonnementer, men alle inkluderer gratis musiktjeneste med YouSee Musik og naturligvis roaming i Italien. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. YouSee har roaming i hele EU + 8 andre lande til samme vilkår som i Italien i selskabets dyreste abonnement. Derudover tilbyder de også ekstra taleopkald fra Danmark til 54 lande i alt.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos YouSee

Telenor
Telenor tilbyder roaming i op mod 47 lande alt efter hvilket mobilabonnement man vælger. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. Telenor har roaming i hele EU + 8 andre lande til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telenor

Telia
Telia tilbyder roaming i alle selskabets mobilabonnementer, dog ikke i Junior-abonnementet. Man kan få op til 20 GB til brug data til roaming om måneden. Telia har roaming i hele EU + 3 andre lande til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Telia

Greentel
Greentel satser på billige mobilabonnementer med meget tale og data til prisen og har roaming i alle sine abonnementer. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Greentel har roaming i hele EU til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Greentel

Call me
Call me satser også på billige mobilabonnementer med meget tale og data. Man kan få op til 8 GB til brug data til roaming om måneden. Call me har roaming i hele EU til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos Call me

OK Mobil
OK Mobil har både billige DK-abonnementer og lidt dyrere EU-abonnementer. Man kan få op til 10 GB til brug data til roaming om måneden. OK Mobil har roaming i hele EU til samme vilkår som i Italien.

Se aktuelle mobilabonnementer med roaming hos OK Mobil

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer med roaming

 

Vælg selv operatør og netværk i Italien

Når du bruger din mobil i Italien, så vælger de danske teleselskab automatisk, hvilket netværk du kommer på i Italien. Desværre er det ikke garanti for optimal dækning. Du kan dog selv skifte til et andet netværk for at få et forhåbentlig bedre netværk, hvis du oplever problemer.

Herunder kan du se, hvilke operatører der har netværk i Italien.

  • TIM
  • Vodafone
  • WindTre
  • Iliad

Du vælger mobiloperatør ved at gå ind i din telefons ‘Indstillinger’, gå ind i ‘Mobilt netværk’ og trykker på ‘Mobiloperatør’ – vær opmærksom på, at der kan bruges lidt forskellige betegnelser alt efter mobilproducent.

 

Køb lokalt taletidskort i Italien

Et alternativ til et mobilabonnement med roaming inkluderet er at købe et lokalt taletidskort. Det kan du købe i lufthavnen eller i lokale telebutikker. Også kiosker og supermarkeder sælger som regel taletidskort.

Et taletidskort indeholder forskellig mængde tale, sms/mms og data og prisen varierer alt efter, hvor meget du har brug for.

 

Mobiltelefoni og billig roaming i Italien, juni 2019

Guide til billig mobiltelefoni og roaming i Italien er fra juni 2019. I guiden lister vi ti danske teleselskaber med mobilabonnementer, du kan bruge i Italien, du finder en oversigt til teleselskaber og netværk du kan vælge at roame på i Italien og til sidst informerer vi om taletidskort i Italien.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Mobilselskabet ApS. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.