mobilkunden.dk - elbek-vejrup.dk

Få mest muligt ud af din erhvervstelefon

Når man skal have mest muligt ud af sin erhvervstelefon, så gælder det om at kunne tilgå virksomhedens data fra mobilen. Det kan være en udfordring, men der er muligheder for at opnå dette gennem udnyttelsen af et ERP-system. Hvis man anskaffer sig et ERP-system, som kan tilgås fra mobilen, så har man utroligt mange fordele, som man kan gøre brug af på farten. Det kan dog være lidt svært at finde ud af præcist, hvad der ligger i et ”ERP-system”, så det gælder om at få et lille overblik, før man begiver sig ud i det.

 

Hvordan kan et ERP-system på mobilen hjælpe?

Et ERP-system, som står for Enterprise Ressource Planning-system, kan sammenflette alle firmaets forskellige grene såsom salg, service, lager mm. På den måde kan man få adgang til meget mere data og når man kan gøre det fra mobilen, så kan man få meget mere data i realtid, som man kan reagere på selvom man er på farten. ERP-systemer er vigtige, fordi de også kan være med til at give dig et bedre forhold til dine kunder, optimere virksomheden og behandle al den data, som man kunne smide efter det.

Det betyder, at du og dine medarbejdere altid vil have et statistisk validt grundlag at træffe beslutninger ud fra og at i på den måde kan være et par skridt foran konkurrenterne.

 

Hvordan implementeres systemet?

Når man skal implementere et ERP-system, så gælder det om simpelthen at få andre til at gøre det for sig, så man ikke selv skal igennem den risiko, som det indebærer at have med nøgledata at gøre. Hvis man vælger selv at give sig i kast med det, så kommer det til at tage lang tid.

En professionel er meget mindre fejlbelagt og vil højst sandsynligt kunne færdiggøre processen langt hurtigere og langt mere smertefrit. Hvis du er interesseret i at kunne tilgå et ERP-system fra din mobil, så kan du læse alt om ERP-systemer fra Microsoft her, hvor du også kan læse mere om systemet generelt og få en mere dybdegående idé om, hvad systemet har at tilbyde dig.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Elbek-Vejrup. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.