Læs e-bøger på mobilen – sådan kommer du i gang

Det har aldrig været nemmere at læse e-bøger på mobilen eller på tablet. Alligevel afholder en del læselystne danskere sig fra at læse e-bøger – simpelthen fordi, at de ikke ved, hvordan de kommer i gang.

Og det er en skam. Det er nemlig både nemt og hurtigt at komme i gang med at læse e-bøger på nettet. Og derfor viser vi dig i denne artikel 3 eksempler på, hvordan du kommer i gang med at læse e-bøger.

 

Find en online e-bogstjeneste

Der findes flere forskellige e-bogstjenester på nettet, hvor du kan betale et månedligt abonnement mod at få adgang til et enormt udvalg af e-bøger og lydbøger. Et eksempel på sådan en tjeneste er BookMate, hvor du for under 100 kroner om måneden får adgang til over 1 million titler. Forestil dig Netflix eller Spotify, bare med e-bøger og lydbøger.

 

Køb e-bøger hos online boghandlere

En anden mulighed for at læse e-bøger på nettet er at købe e-bøger hos online boghandlere. Det kan eksempelvis være en fordel, hvis du kun skal bruge én enkelt bog, eller hvis du skal bruge en bog, du ikke finder andre steder. Det er dog ofte dyrere at købe e-bøger enkeltvis sammenlignet med at abonnere på en e-bogstjeneste.

 

Find gratis e-bøger på nettet

Det er faktisk muligt at finde gratis e-bøger på nettet, hvis du søger ihærdigt efter dem. Fordelen herved er selvfølgelig, at e-bøgerne er gratis. Ulempen er til gengæld, at udvalget er meget begrænset, og at du ofte ikke kan finde lige netop den bog, du ønsker.

 

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra bookmate. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.