Mobilkunden.dk

Mange muligheder for at personliggøre din iPhone 11 Pro

Engang brugte man et cover udelukkende for at beskyttelsens skyld. I dag ser det markant anderledes ud, hvor mange brands har fokus på at designe moderigtige og flotte covers til iPhone 11 Pro.

Selvfølgelig kan det lade sig gøre at få et ensfarvet eller gennemsigtigt cover til iPhone, og mange vælger da også fortsat at få sådan et. Der er dog en stor stigning fra flere producenter i fokusset på at lave såkaldte fashion covers. Især kvinder ønsker at have et cover, der ser godt ud og passer sammen med deres outfit.

iDeal of Sweden er et eksempel på et brand, som har taget danskerne med storm. Med flotte geometriske designs og en fashion-kollektion ses deres guldgraverede logo på bagsiden af mange iPhones. På den måde kan man personliggøre sin telefon, og det virker altså til at være populært at gøre.

Som nævnt er der endeløse muligheder for forskellige designs. Det samme gør sig gældende, når det kommer til typer af covers. De omtalte fashion-modeller er som regel et almindeligt bagcover. Det er dog også muligt at få et flipcover, der dækker begge sider af telefonen.

Sådan et flipcover er oftest lavet i lædermaterialer, hvilket også ser ganske eksklusivt ud. Til gengæld er der mere funktionalitet her, idet der indvendigt er plads til plastik- og kreditkort samt kontanter. På den måde slipper man for at gå rundt med både pung og telefon i lommen eller tasken.

Et tredje populært valg er håndværkercovers, der som navnet antyder, er super solidt. Producenternes fokus er at lave et cover, som beskytter ekstra godt, uden det fylder for meget. Det er selvfølgelig mest oplagt at bruge det, hvis man ofte har sin telefon med sig på særligt udsatte områder. Et godt råd er at kigge efter covers med militærstandarden MIL-STD 810G. Her har man testet coveret med 26 fald fra 2 meters højde, uden der er sket skade på telefonen.

 

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra mobilcovers.dk. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.