billig-mobil-bredband-810x487

Mobilt bredbånd – sådan vælger du det

Ønsker du en ny internetforbindelse, som du kan tage med på farten, eller vil du gerne have en ekstra mulighed for internet? Så kan det være en fordel at vælge et mobilt bredbånd. Dog kan det være svært at finde ud af, hvad mobilt bredbånd skal kunne, og hvad du skal vælge. Derfor kommer vi ind på disse spørgsmål nedenfor.

Hvad er mobilt bredbånd?

Mobilt bredbånd er trådløs internetadgang, som kommer gennem et bærbart modem, mobiltelefon, USB-trådløst modem. Det betyder altså, at du kan tage internettet med dig på farten, og at du ikke er afhængig af kablet derhjemme. Mobilt bredbånd fungerer ligesom 4G på din smartphone – dog kun med internet og ikke opkald.

Så hvis du ønsker at kunne transportere din internetforbindelse med dig rundt, så kan det være en god ide at vælge et mobilt bredbånd. Et mobilt bredbånd er eksempelvis ideelt, hvis du har et job, hvor du kører meget fra sted til sted og stadig skal bruge internettet. Det kan også være en fordel at få mobilt bredbånd, hvis du ønsker at bruge det som ekstra internet derhjemme eller som det eneste internet derhjemme. Der er mange muligheder med mobilt bredbånd.

Hvordan vælger jeg mobilt bredbånd?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type af mobilt bredbånd du ønsker. Du kan både få mobilt bredbånd som en router, hvor en lille boks fanger det trådløse signal og gør det tilgængeligt for andre enheder med Wi-Fi. Du kan også få det som et SIM-kort, hvor du sætter SIM-kortet i din smartphone eller tablet. Eller du kan få det som et USB-stik til computere og fjernsyn, så enheden kan få direkte adgang til det trådløse netværk.

Derefter skal du finde en udbyder af mobilt bredbånd, der har den forbrugergrænse, du ønsker. Tag eksempelvis et kig på Hallo.dk, der blandt andet har mobilt bredbånd med data helt op til 1.000 GB. Det er altså helt perfekt til dig, der bruger en masse data, og som gerne vil have det med på farten. HALLO har desuden en meget fleksibel og stærk netværksforbindelse, da de bruger netværk fra TDC, hvilket er et netværk med virkelig god dækning i hele landet.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Skrevet i samarbejde med Hallo. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.