iphone 13 mobilkunden

Ny iPhone 13 på markedet – få de nyeste facts her

Tirsdag d. 14. september lancerede Apple deres nyeste model af den ikoniske iPhone, som de seneste 10 år har været danskernes foretrukne smartphone. Og præcis som forventet blev det en lancering, der har sine ligheder med sidste års lancering af iPhone 12 – både ift. antallet af modeller, design og ydeevne.

Er du interesseret i at lære mere om, hvad de nye iPhone-modeller; iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max og iPhone Mini kan – så læs med i artiklen her, hvor vi kigger ind i nogle af de features, der er nye i årets nyeste smartphone. Eller forudbestil iPhone 13 allerede nu.

iPhone 13: Vildere ydeevne og ny batteriteknologi

En af de ting, vi vidste allerede før lanceringen, var, at den nye iPhone 13 med garanti ville få den nye iOS15 software-teknologi, som indledningsvis imponerede både fans og kritikere af den kendte Apple-smartphone.

Med iOS15 får brugeren nemlig et styresystem, der har rettet de små irritationsmomenter, vi tidligere har kritiseret iPhone for. Herunder kan blandt andet nævnes stemmeisolering ved opkald, forbedringer i den indbyggede facetime-funktion samt en langt større udvidelse af Apples egen Maps-navigation. Og på den måde har Apple også meldt sig ind i kampen, når det kommer til anvendelse af navigation og opkaldssystem i forbindelse med fx integrationen til din bil.

Men hvor man godt var klar over, at iOS15 blev en del af den nye iPhone 13, var det til stor overraskelse, at Apple i forbindelse med lanceringen af deres nye iPhone 13 også offentliggjorde, at de har skiftet batteriteknologi til en løsning, der er større på kapacitet, men som samtidig er mere pladsbesparende.

Det lyder måske ikke af meget i sig selv, at man vælger en anden batteriteknologi. Men når Apple har valgt at gøre dette er det fordi, den nye teknologi er både pladsbesparende og tilbyder en bedre kapacitet – hvorfor man dermed også både forbedrer ydeevne, samtidig med at man gør plads til andre forbedringer. Og når man skal innovere på en smartphone, hvor pladsmangel måske er den største udfordring, er dette valg en gave til Apples hardwareingeniører.

iPhone 13 med eksklusiv kameraløsning

Helt nyt og ganske imponerende er da også det kamera, Apple har sat i sin nyeste iPhone 13. Med cinematic mode i alle iPhone 13’s modeller og integreret LIDAR-teknologi i iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max kan du nemlig for alvor tage de helt gode billeder til din TikTok eller instargam-profil.

Med LIDAR bliver kameraet i den nye iPhone 13 pro nemlig så intelligent, at det for første gang i en smartphone kan måle afstand og give det helt optimale zoom og den allerbedste indstilling – hvilket gør, at du heller ikke behøver at være uddannet fotograf for at kunne tage hel vildt gode billeder.

Men kameraets ydeevne er ikke det eneste, der har fået en gevaldig forbedring. For ligesom med batteriet har ingeniørerne bag den nye iPhone 13 også formået at fremstille en løsning, der faktisk fylder mindre rent fysisk, hvorfor man sammenlignet med sidste års iPhone 12 lancering får en iPhone, der virker mindre vulgær og mere kompakt og stilistisk – også selvom kameraet dog beholder sit diagonale design.

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra Skrevet i samarbejde med YouSee. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.