brug mobil på ferie

Sådan sikrer du dig kontakt med familien, når du er på ferie

En af de største udfordringer, når man er kommet afsted på ferien, kan ironisk nok være at komme i kontakt med nogle derhjemme. Det er ikke alle lande, hvor du kan finde nemt tilgængelig Wi-Fi, og der er mange mobilabonnementer, som ikke dækker EU for slet ikke at tale om resten af kloden, når det kommer til almindelig telefoni.

Tjek din dækning

Der kan være mange grunde til, at du behøver kontakte nogen hjemme i Danmark igen. Måske du skal ønske nogen tillykke med en fødselsdag eller jubilæum eller måske du har et nødstilfælde. Ligegyldigt om der opstår mindre irritationer eller store ulykker, er det altid bedst at være dækket ind, inden du tager afsted.

Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at dit mobilabonnement dækker i det land eller de lande, som du skal rejse til i løbet af din ferie – ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at ringe hjem. Hvis du regner med at ferierer i udlandet ofte i den kommende tid, er det ligeledes vigtigt, at du er godt udstyret med et godt mobilabonnement.

Skift til et abonnement, der dækker

Efterhånden tilbyder de fleste store teleudbydere pakker, hvori data og telefoni kan bruges i udlandet på samme vilkår som hjemme i Danmark. Med et sådant abonnement skal du altså ikke bekymre dig om en tårnhøj telefonregning, selvom du har brugt din telefons GPS eller har snakket i telefon med din mor i flere timer under ferien. Vær dog opmærksom på, om det er alt data og telefoni, der kan bruges i udlandet – som hos eksempelvis Duka – eller om det kun er noget af det.

Se også: Bedste mobilpakke hos dukaTale

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra dukatale. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.