oister plus

Spar penge med et abonnement med OiSTER+

OiSTER har både nogle lave priser på deres abonnementer, hvilket betyder, at du får nogle gode abonnementer til gode priser. Derudover har OiSTER også en fordelsklub, som hedder OiSTER+. Du kan blive medlem både som ny kunde såvel som allerede eksisterende kunde. Vi vil her fortælle lidt om, hvilke fordele du kan forvente at få med OiSTER+.

Tilmeld dig OiSTER+

OiSTER+ er OiSTERs fordelsklub, som du kan tilmelde dig, når du opretter et abonnement hos dem. Hvis du allerede er medlem, kan du tilmelde dig inde på ’Mit OiSTER’. Det er nemt at oprette sig, og du vil kunne opnå nogle fede besparelser. OiSTER+ er gratis at blive medlem af, hvorfor der bestemt kun er fordele ved at oprette sig.

Når du er tilmeldt OiSTER+, vil du kunne begynde med at spare penge i form af rabatter. Det kan eksempelvis være rabatter til elektronik, mode og sport. Det er nogle fordelagtige rabatter, hvor du hurtigt kan spare lige så meget på et par køb, som du betaler i abonnement hos OiSTER.

Rabatter på de ting, du alligevel bruger penge på

Som sagt får du rabatter hos forskellige forretninger. Udvalget ændrer sig hele tiden, så du konstant kan finde rabatter til nye og spændende steder. Det kan blandt andet være modesider som Stylepit eller en legetøjsside som Lirum Larum Leg. Der er mange muligheder – og ikke mindst nogle gode rabatter at indhente.

Ud over rabatter på dine indkøb, vil du også kunne finde rabatkoder til Luksus Gavekort, som sagtens kan kombineres med de ovenstående rabatter.

Spar penge på din streaming

OiSTER har derudover et samarbejde med forskellige streamingtjenester, som de har samlet i en streamingportal for OiSTER+-medlemmer. I streamingportalen kan du få lov til at afprøve forskellige tjenester i en længere prøveperiode. Det er en god mulighed for at afprøve, om eksempelvis Mofibo eller Cmore er noget for dig.

Konkurrencer hver måned

Hvem er ikke vilde med en konkurrence? Det er vi i hvert fald – specielt når der er nogle gode præmier på spil. Når du tilmelder dig OiSTER+, deltager du automatisk i lodtrækningen om fede præmier. Konkurrencen kører hver måned, og måske bliver det din tur til at vinde præmien for denne måned?

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer hos Oister

Ovenstående artikel er lavet med økonomisk støtte fra oister. Indholdet er derfor ikke skrevet af Mobilkunden.dk

Der er lukket for kommentarer.